Mari Maurstad som Marilyn

Den norske skuespillerinnen Mari Maurstad hadde forrige uke premiere på sitt nye show Se hva som skjer på Centralteatret i Oslo. På plakaten til showet har Mari stylet seg opp som Marilyn. Noe hun bekreftet overfor Aftenposten for et par uker siden: «Ja, det har jeg (kledd seg ut som Marilyn). Men jeg har også kledd meg ut som meg selv, slik jeg så ut i Singing in the Rain. Sånn så nok Marilyn Monroe også ut når hun tok av seg parykken og leppestiften.»

Jeg synes ikke hun ligner så veldig på Marilyn. Det skal mer til enn å bare sette på seg en blond parykk og rød leppestift, før man kan begynne å sammenligne seg selv som henne. Likevel beviser dette at Marilyn har blitt selve symbolet på det glamorøse og feminine for kvinner i alle aldre.

Marilyn brukte for øvrig ikke parykk når hun var på topp karrieremessig. Hårfargen hennes var riktignok ikke helt ekte, men selve håret var hennes eget.

sehvasomskjer marimaurstad2oslonye marimaurstadoslonye

4 Marilyn-fans

catharina

08.05.2009 kl.08:09

kan ikke si jeg ser noen likhet nei.. synes nesten den jeg kler meg opp for å ligne på marilyn har gått ut på dato, hvertfall når alle velger å gjøre det med hvit kjole, platina blond krølle parykk og røde lepper.. finnes da såå mange finere kjoler hun hadde for ikke å snakke om variasjonen på klærne, sminke, smykker osv osv osv :p

ime

08.05.2009 kl.12:21

Oi oi oi. Det passet ikke helt.

Nora Alexa

08.05.2009 kl.12:42

Hm, det ble bare merkelig. Jaja.

Prunella

08.05.2009 kl.14:03

Gud, det der var bare nasty ^^

Skriv en ny kommentar

hits